24.02.2012 г., 17:15 ч.

Виртуално 

  Поезия » Любовна
567 0 3

И  този път се разминахме

във виртуалното пространство,

един към друг ли изстинахме -

остана някак неясно.

 

Ти ме чакаше онзи ден,

аз теб - предишната нощ,

мен ме нямаше, ти не дойде,

неизживяна оказа се тази любов.

 

Аз пишех, виртуално целувах,

прегръщах те силно дори,

в нета за теб съществувах

и реалността за теб я убих!

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??