11 апр. 2014 г., 20:42

Витраж 

  Поэзия » Другая
709 0 3

Точно сега ... ще събера мечтите,
ще ги изровя пак от душата си -
ще се получи онова отражение
на времето, което изтича ...

където се сливат
и радост, и безразличие ...
И смирена, прекалено смирена,
ще стоя на ръба на живота.

Погледнете -
струговани стъклописни видения
на замислените от мен победи.
Mоят витраж ... във душата ми...

Тъй красив!
И... во веки ...

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??