2 февр. 2011 г., 12:57

Вкусът на страха... 

  Поэзия » Любовная
641 0 1

Отровата ти ме изгаря като въглен...

Отровата ти настъпва във  всяка жила по тялото ми...

Отровата ти ме кара  да крещя името ти до  забрава...

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??