18 февр. 2012 г., 12:14

ВЛадиатор 

  Поэзия » Любовная
442 0 0

 

 

Рицари мои, къде се отнесохте,

забулени нежно от гъстия мрак.

От обич сразена, вековната прах

издайно се гърчи изпод нозете ви.

 

Нека стрелите - в посока нишани

ви бъдат закрила в нелекия път.

Събудени в утро от сребърна мът,

глухарчета леко летят над поляни.

 

Рицари мои, къде са ви песните

с китари под свежия кестенов дъжд,

под който върви с дръзновение мъж -

птици е срещал, от утрото стреснати.

 

Рицари мои, с кираси провлечени,

с тъга ли завършват дуели и бой,

не един се окичи пред дами - "герой",

с него са пътищата им пресечени.

 

 

по времето на "Морски звезди"

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??