2 дек. 2010 г., 15:37

Власт блажена, облажена 

  Поэзия » Юмористическая
588 0 4

К' ви ти нравствени кодекси!?

Ако вътрешен човек си,

до насита пий и яж!

Абе, щом като си „наш”,

кой, защо е дал парите,

замижи и хич не питай!

Силен на деня нали си,

на аванта отходи си,

че докато си на власт,

паднало ти се е. Газ! –

и унас, и по чужбина,

със сговорна ВИП дружина –

давай! Нека да си плюе

опозицията! Туй е

бошлаф. Да си плюй, горката...

Ти си гледай кьорсофрата.

За резил да станеш даже,

не пропускай мирис блажен!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??