К' ви ти нравствени кодекси!?
Ако вътрешен човек си,
до насита пий и яж!
Абе, щом като си „наш”,
кой, защо е дал парите,
замижи и хич не питай!
Силен на деня нали си,
на аванта отходи си,
че докато си на власт,
паднало ти се е. Газ! –
и унас, и по чужбина,
със сговорна ВИП дружина –
давай! Нека да си плюе
опозицията! Туй е
бошлаф. Да си плюй, горката...
Ти си гледай кьорсофрата.
За резил да станеш даже,
не пропускай мирис блажен!
© Борко Бърборко All rights reserved.