22 авг. 2005 г., 11:19

Властелинът 

  Поэзия
826 0 2
Тежиш ми.
Махни се от пътя ми.
Той ще е тъй лек без този товар.
Върви си.
Разкъсай плътта ми за да изпълзиш от сърцето ми.
Като хроничен вирус, като безпомощна твар.
Тежиш ми.
Боли ме всяка клетка на тялото,
тялото, което ти покори.
Върви си.
И щом изгубиш ме от поглед, спри.
И замисли се.
Аз бях тъй много в твоя живот.
А ти беше само товар непотребен.
Върни се отново, когато знаеш
какво, по дяволите, да правя със тебе?...

© Мая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??