27 сент. 2020 г., 21:39

Властта и стадото 

  Поэзия » Гражданская
308 0 0

Аз плача за моята родина,

че най-бедна е в Европа,

между власт и народ бездна зине,

налага го тя здраво със сопа.

 

С пари тя не се натъпка,

ненаситна е и стадото граби,

вълци оставят кървави стъпки,

искат още да ядат овцете слаби.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??