12 янв. 2008 г., 22:41

Властта им... 

  Поэзия » Другая
622 0 3
те знаят само да искат
да те изтискат като портокал
доката не останат само костилките
и жалка лепкава обелка...

те знаят да те гледат поучително
да те моделират като парче мека глина
докато не заприличаш на тяхно немощно подобие
и те поставят на някоя прашна лавица...

те знаят как да манипулират
да изсмучат живеца ти като хлъзгава пиявица
докато станеш безкръвна марионетка
и светът ще бъде техен...

© Снежана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??