29 сент. 2005 г., 18:10

Влюбен 

  Поэзия
860 0 4
Влюбен

Обичам ли те мое момиче?
Но имам ли право да казвам това?
Когато съм с теб се чувствам различен!
Когато те няма изпитвам тъга!
Какво ли си мислиш за мене?
Та аз съм за тебе -тъй непознат?
И колко е малко моето село!...
И колко голям е целият свят?...

.По дяволите!Сега съм изгубен!
О,хора!Дайте ми лек!
Нима ще остана завинаги влюбен?!
И никога вече отново Ч о в е к ?!

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??