3 февр. 2008 г., 11:49

Влюбен сън 

  Поэзия » Любовная
670 0 13

Като нежен полъх във съня ми

край мен танцуват влюбени очи.

В мрак потъват и са искащи,

но по-измамни от преди.

Кръжат във моите пространства

и ме мамят да ги стигна,

оставили в сърцето своите следи.

Към мен във полета си, тъй уханен,

рисуват обич, както някога преди.

Прегърнати от спомен,

усмивки греят като слънчеви лъчи.

И минзухари пеят в хор, щастливи -

родени за любов от сбъднати мечти.

 

Таня Кирилова

10.01.2008г.

 

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??