Ти искаш да навлезеш в моя живот,
а аз нямам причина да не те пусна.
Само те моля - бъди малко по-смел
и направи първата крачка.
Все по-често, усещам се, мисля за теб
и изглежда отново съм влюбена.
Когато до мен си - сърцето тупти
и наистина ми е толкова хубаво.
Всяка сутрин започвам деня
с надеждата да те срещна,
всяка твоя дума отеква във мен
и ме кара да се усмихвам.
Аз не вярвах, че любовта
ще докосне отново сърцето ми
и не вярвах, че образът твой
ще изпълни изцяло душата ми.
© Анна Дюлгерова Все права защищены