Jun 17, 2011, 7:21 PM

Влюбена 

  Poetry » Love
951 0 3

Ти искаш да навлезеш в моя живот,

а аз нямам причина да не те пусна.

Само те моля - бъди малко по-смел

и направи първата крачка.

 

 

 

Все по-често, усещам се, мисля за теб

и изглежда отново съм влюбена.

Когато до мен си - сърцето тупти

и наистина ми е толкова хубаво.

 

 

Всяка сутрин започвам деня

с надеждата да те срещна,

всяка твоя дума отеква във мен

и ме кара да се усмихвам.

 

 

Аз не вярвах, че любовта

ще докосне отново сърцето ми

и не вярвах, че образът твой

ще изпълни изцяло душата ми.

 

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??