13 янв. 2009 г., 12:50

Влюбена съм в теб 

  Поэзия » Любовная
3420 0 2

Влюбена съм в теб до болка.
Възкръсват във очите ми звезди.
Изпепелявам спомени до изнемога.
Умират бавно обезпътени сълзи.

Влюбена съм в теб до невъзможност...
и милионите нюанси на мечти,
родени в мен от непорочност,
пробягват в тъмното на твоите очи.

Влюбена съм в теб до безпределност.
Извират от сърцето ми реки.
И чертаят път... към неизвестност.
Безмълвна съм... а тъй ми се крещи.

© Мммм Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??