В тази нощ аз така съм влюбена
и дори не ми се спи.
Луната блажена, като любена
жена над мене блести.
А звездите - небесни очички
намигат ми плахо, но с жар.
Обичайте живота си всички,
Любовта е божият дар!
© Людмила Данова Все права защищены