30.05.2024 г., 1:57 ч.

Влюбена в живота 

  Поезия
176 1 0

 

В тази нощ аз така съм влюбена 
и дори не ми се спи. 
Луната блажена, като любена 
жена над мене блести. 
А звездите - небесни очички 
намигат ми плахо, но с жар. 
Обичайте живота си всички,
Любовта е божият дар! 

 

© Людмила Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??