25 дек. 2022 г., 17:23

Влюбената 

  Поэзия
576 0 0

"Искам да те прегърна

и да не те пусна!"-

с патос празничен изрече влюбената украинка.

 

И докато с любов се притискаше,

го обра до стотинка.

 

 

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??