3 апр. 2011 г., 21:21

Влюбени 

  Поэзия
395 0 2

Бременна съм с

дъжд и слънце -

заченах ги

от своите мечти.

Очите ми блестят

като дъги

и спомени целуват се

с мигове от бъдещето.

Сътворение.

Рождение.

Живи светове,

влюбени с душите си.

Пеещи частички "аз" и "ти".

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??