29 сент. 2012 г., 14:28

Влюбени спомени 

  Поэзия » Любовная
1812 0 0

Хей, познаваш ли ме още -

толкова много време измина,

но и до днес мисля за тебе нощем,

ще си мисля и след десет години!

 

Казват, първата любов не се забравя,

прави са, и първата целувка също,

но и боли, когато първата любов те оставя,

а уж на теб това ти бе неприсъщо.

 

Сега още виждам, като те погледна,

онова лудо момче от преди.

Но днес мога само да поседна 

и да те погледам тихо отстрани.

 

Тогава бях малка, вдетинена,

и май това на теб не се понрави.

И доста време бях страшно съкрушена,

когато изведнъж безпричинно ме остави...

 

Сега ако имам шанс, няма да го изпусна,

все още искам да бъда със теб,

все още имам същите чувства,

но ти си твърде студен, сякаш от лед...

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??