Влюбих се аз в най-добрия ми приятел
Влюбих се аз в най-добрия ми приятел
И го поисках единствено мой някой ден...
Сърце аз нямам, сърцето ми е предател,
Как можа така да се подиграе със мен?
Влюбих се в лицето и в неговите думи,
Влюбих се в името му и неговия смях...
Какво се случи сега помежду ни?
Защо ме побиват тръпки от страх?
Влюбих се, но с другиго делях съдбата
И съня си, и нощите, и дните...
Но тихо нощем аз си мислех в тишината
За приятелялят ми, загледана в звездите.
Обичам го! Крещя и все си го повтарям,
Нима някой може за това да ме вини?
Дори и аз самата не си вярвам,
Но сърцето ми за него пак гори...
Но той също не е сам! Защо, за Бога?
Приятелка си има красива и добра,
Нима аз трябва да му кажа „Сбогом",
Защото може би няма да издържа?
Ще го оставя! Той не е виновен,
Че безумно го обича моето сърце...
Отивам си и ще запазя този спомен,
Но го ОБИЧАМ пак душата ще зове...
© something else Все права защищены