28.04.2007 г., 0:31 ч.

Влюбих се аз в най-добрия ми приятел 

  Поезия
1946 0 1
  Посветено на моя най-добър Приятел,с красивото име ИСКРЕН!

  Влюбих се аз в най-добрия ми приятел


Влюбих се аз в най-добрия ми приятел

И го поисках единствено мой някой ден...

Сърце аз нямам, сърцето ми  е предател,

Как можа така да се подиграе със мен?


Влюбих  се в лицето и в неговите думи,

Влюбих се в името му и неговия смях...

Какво се случи сега помежду ни?

Защо ме побиват тръпки от страх?


Влюбих се, но с другиго делях съдбата

И съня си, и нощите, и дните...

Но тихо нощем аз си мислех в тишината

За приятелялят ми, загледана в звездите.


Обичам го! Крещя и все си го повтарям,

Нима някой може за това да ме вини?

Дори и аз самата не си вярвам,

Но сърцето ми за него пак гори...


Но той също не е сам! Защо, за Бога?

Приятелка си има красива и добра,

Нима аз трябва да му кажа „Сбогом",

Защото може би няма да издържа?


Ще го оставя! Той не е виновен,

Че безумно го обича моето сърце...

Отивам си и ще запазя този спомен,

Но го ОБИЧАМ пак душата ще зове...

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • :О) Бил съм и е все още е така да обичаш най-близкия е страшно,а когато той карви и с усни искаш да попиеш мъката му,но неможеж е просто кошмар :О) Браво Невероятна си !!!
Предложения
: ??:??