Ще се разлисти ли баналната любов,
която тайно храня под дюшеците,
или ще трябва да напиша:
"Мило огледало, останаха ми само срещите със теб."
Ще ме разнищиш ли до първоизточник,
ако те впиша първи след заглавието,
или пак повърхностните сладости
ще те отмъкнат да пирувате в безвластие?!
Ще потреперва ли в страх каленото,
безмилостно сърце, ако ме види на вратата?!
Или ще гледаш безучастно и предателски,
като когато влюбих се в теб!...
© Обичаща Все права защищены
Хубаво пишеш!