12 янв. 2010 г., 11:57

Вместо мен 

  Поэзия » Любовная
499 0 2

Навярно вместо мен обичал си преди,

когато в мислите ти се прокрадвах,

когато те признавах и отричах,

когато с теб умирах и се раждах...

 

И сякаш винаги под кожата ти съм била,

без суета кръвта ти ме изтласкваше.

Във вените ти аз пулсирах неприлично

и вечно се променях, за да ме забравиш...

 

Но вместо мен изглежда друга ти забрави,

и гледаше в очите ù без свян,

разглеждаше душата ù и тялото,

което вместо обич си избрал.

 

Аз няма да си тръгна с теб.

Нали съм дрога - мога да убивам.

И знам, че ще посегнеш пак към мен,

преди да отречеш, че съм ти липсвала.

 

Докосвай нежно ледените ми емоции

и вдишвай аромата на разсъмване,

защото знаеш, че когато се събудиш,

аз отдавна ще си бъда тръгнала...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??