3 февр. 2013 г., 16:23

Вместо него... 

  Поэзия
695 0 15

Страхът разпусна

дългите си плитки.

Съблече мислите,

разплете паметта

и под ръка

със риска

и със истината

почука на вратите на съня.

 

И влезе тихо.

Бавно се огледа

и в спомените гъсти

той се скри.

А вместо него

в утрото изгряха

най-топлите

и шарени мечти.

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??