Feb 3, 2013, 4:23 PM

Вместо него... 

  Poetry
689 0 15

Страхът разпусна

дългите си плитки.

Съблече мислите,

разплете паметта

и под ръка

със риска

и със истината

почука на вратите на съня.

 

И влезе тихо.

Бавно се огледа

и в спомените гъсти

той се скри.

А вместо него

в утрото изгряха

най-топлите

и шарени мечти.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??