21 мая 2008 г., 22:32

Вместо обич - благослов 

  Поэзия
653 0 7

 

 

 

спирал ли си влак с ръце

с очи целувал ли си полет

планините винаги са две

есен блага - дива пролет

.

 

обичал ли си път без крачки

с думи избивал ли си зъб

понечил да целунеш - в храчки

чужди птици мрат

 

.

прощавал ли си неполучено писмо

душил ли си гълъб от любов

погребвал ли си във "било"

... и вместо обич - благослов

 

 

© Графит Диамант Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??