на дъщеря ми
Когато се роди,
аз много плаках - от щастие,
с най-радостни сълзи.
Такова щастие едва ли на земята
с друго можеш да сравниш!
Ти бе мъничка и съвършенна,
изваяна от феите жена!
Докоснах те и цялата Вселена,
притихна и ми завидя!
Бъди Благословена, дъще моя!
Бъди ми все така грижовна и добра!
Благодаря на Бога, че те имам,
бъди и горда с името ЖЕНА!
Сега в теб тайно преоткривам
немирната си младост, женска суета.
Чудесно е, че мога с теб света да видя
през призмата на младостта!
Бъди Благословена, мила моя!
Дано при себе си да мога само,
миг по-дълго да те задържа!
БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА, МИЛА МОЯ!
© Лъки Все права защищены
Детето е най-скъпото нещо което имаме на този свят!
Благодаря за прекрасното стихотворение!