5 нояб. 2012 г., 15:34

Внезапно 

  Поэзия » Другая
450 1 2

Ако умра внезапно – недейте да скърбите!

Не ще смирено легна под дървения  кръст.

Търсете ме  в Небето,  на изгрева в лъчите

и в мириса прекрасен на плодородна пръст.

 

Ще бъда вик на жерав, изгубил свойто ято.

Ще бъда звезден дъжд, внезапно  завалял.

Ще бъда южен вятър – въздишка на тревата.

Цветът на млада вишна – невинен, чист и бял.

 

Внезапно ще се връщам във песен на авлига,

в очите на росата – тъй светли и добри...

Във  приказки красиви от най-любима книга,

във въздуха, водата, във огъня дори.

 

Ако умра внезапно  - недейте да скърбите!

Недейте, не оплаквайте последния ми час.

Аз тук ще си остана – частица от душите.

Невидима, обичаща ще ви закрилям аз.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??