Наивен ви изглеждам,лесен,
безкрайно глупав и небрежен.
Като от вятъра отнесен,
добряк смълчан и безметежен.
Внимавайте,не съм аз песен,
ни толкоз мил и толкоз нежен.
Светът ще ви се стори тесен,
пред вас е таралеж наежен.
Дори за вас да бъда плесен,
комар от паяци замрежен.
Пазете се от моят десен,
живейте си живота прежен.
© Хари Спасов Все права защищены