19.08.2017 г., 21:13 ч.

Внимавайте 

  Поезия » Друга
247 0 7

                Наивен ви изглеждам,лесен,

                безкрайно глупав и небрежен.

                Като от вятъра отнесен,

                добряк смълчан и безметежен.

 

                Внимавайте,не съм аз песен,

                ни толкоз мил и толкоз нежен.

                Светът ще ви се стори тесен,

                пред вас е таралеж наежен.

 

                Дори за вас да бъда плесен,

                комар от паяци замрежен.

                Пазете се от моят десен,

                живейте си живота прежен.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??