7 февр. 2013 г., 17:38

Воайор 

  Поэзия
782 0 14

Той знае всичко за мен -

кога ям, кога ходя на църква,

по колко пъти се кръстя на ден,

как ме гледат мъжете. И се побърква.

 

Той знае кога, ща-не ща,

незабравки събирам в полите си.

Знае толкова много неща -

къде приземявам, кога ще политам...

 

Знае всичко. Във всеки момент

по коя улица тайно ще свърна,

как си играят ветровете със мен...

... Само не знае как да ме върне.

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??