19 нояб. 2008 г., 19:38

Вода съм аз 

  Поэзия
901 0 34

Не ти трябваше време

да ме научиш на копнеж.

Просто ме взе...

Оставих ти жадуване

/от жаждата по силно/

Пустиня и небе...

Вода съм аз.

И търся своя дом.

Намирам го в земята ти.

Вулканово ли е сърцето ти

под влажната трева?

Река съм аз...разлятата...

и нямам брегове,

и няма разстояния...

На нежност ме научи.

Копнежът е небе,

защото сме се случили...

 

 

 

© Маргарита Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??