12 июн. 2008 г., 10:12

Водата не гаси жарта ... 

  Поэзия
1076 0 4
Огън пламна - изгоря,
остана пепел и жарта.
Искра във живата вода
огледа се и там заспа.

Водата нежно я прегърна,
със любовта си й отвърна.
Живот от живата вода
създаде новата искра.

Водата не гаси жарта...

:-)

© Емилия Миланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??