14 дек. 2007 г., 08:27

Воден кръговрат 

  Поэзия » Любовная
980 0 13
 

 

 

        Воден кръговрат

 

 

Нека да ни намокри дъждът!

Нека всички капки по нас закипят...

Да полетят водни пари... Нали?!

Да вдишваме с пълни гърди страст!

А вярваме ли - сбъдва се! Вали!

Само Любовта е на власт...

 

 

 

 

 

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??