14.12.2007 г., 8:27 ч.

Воден кръговрат 

  Поезия » Любовна
972 0 13
 

 

 

        Воден кръговрат

 

 

Нека да ни намокри дъждът!

Нека всички капки по нас закипят...

Да полетят водни пари... Нали?!

Да вдишваме с пълни гърди страст!

А вярваме ли - сбъдва се! Вали!

Само Любовта е на власт...

 

 

 

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??