Воден кръговрат
Нека да ни намокри дъждът!
Нека всички капки по нас закипят...
Да полетят водни пари... Нали?!
Да вдишваме с пълни гърди страст!
А вярваме ли - сбъдва се! Вали!
Само Любовта е на власт...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
Звездна нощ!!!