24 июн. 2021 г., 16:47

Водна лилия 

  Поэзия
154 0 0

       

          Водна лилия

 

Водна лилия – прекрасен блян!

Бисерна вода по теб блести,

погледът ти радостно засмян

като слънце те краси.

 

Всеки ден разкошна с чуден лик

грееш с нежната си красота.

Омагьосваш ме, но кратък миг

в този свят за теб е радостта.

 

Ще повехнеш, затова сега

ще те гледам ненаситно аз.

Красотата ти ще задържа

тъй прекрасна като в този час.

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??