1 дек. 2011 г., 09:03

Водно конче 

  Поэзия
391 0 0

Водно конче в шепата си скрих

и се замолих за свобода

на духа му,

замолих се и за себе си

да спра да съм в нечии шепи

затворена,

пуснах водното конче и сякаш

моята душа литна без граници.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??