13 дек. 2010 г., 19:02

Водовъртеж на чувствата 

  Поэзия » Любовная
793 0 15

Във взора ти копнежно-ясен

се моят поглед в миг удави...

Но във водовъртеж опасен

един удавник ти остави.

 

Сега се лутам сам из здрача

и гледам тъжно небесата.

Но виждам само облак мрачен.

Къде изчезна синевата?

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??