Във взора ти копнежно-ясен
се моят поглед в миг удави...
Но във водовъртеж опасен
един удавник ти остави.
Сега се лутам сам из здрача
и гледам тъжно небесата.
Но виждам само облак мрачен.
Къде изчезна синевата?
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados