13.12.2010 г., 19:02 ч.

Водовъртеж на чувствата 

  Поезия » Любовна
825 0 15

Във взора ти копнежно-ясен

се моят поглед в миг удави...

Но във водовъртеж опасен

един удавник ти остави.

 

Сега се лутам сам из здрача

и гледам тъжно небесата.

Но виждам само облак мрачен.

Къде изчезна синевата?

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??