Ефирът се взриви
словата са куршуми
улучват в сърцето
силно да боли.
Картечен откос
само тежки думи
раната отворена
изгаря и кърви.
Война е!
При нея няма граници
целта не са телата
прицелват се в Душите
и после хора смачкани
зомбирани нещастници
лутат се без вяра
загубили мечтите.
Март, 2016 г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Все права защищены