18 мая 2007 г., 08:33

" Войната "на таралежите без бодли 

  Поэзия
492 0 1

Продължавам да се връщам -
зелените години и веселият смях
пред вечния кестен...
Тогава светът беше само един весел звън,
а сега, сега песента не вижда своят край.
Ту прекъсва, ту хармонира, ту контрастира,
а колелото се върти и никой не ще пита колко те боли...

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ПИТАМ ТЕ: БОЛИ ЛИ? и веднага ти отговарям - да и винаги боли!Болката ни съпътствува през целия ни живот!
Предложения
: ??:??