20 окт. 2005 г., 23:44

Войник 

  Поэзия
951 0 0

В класното сме ний сега,
учим здраво през деня
за автомати и пагони,
и за гилзи и патрони.
Пълним нашите глави
със военните тъпни.
Тъй се ставало кашик,
казва старият войник.

© Десислав Динев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??