Нощ след нощ ще копнея за теб.
Остани и не тръгвай.
Ти решавай за любовта.
Аз ще съм жива и днес и утре.
Да, ще копнея до зори,
за твоята нежност,
за твоето докосване.
Ще тръпна в едно с твоите тръпки.
Ще те обичам и чакам,
затова ела пак в нощта,
като видение вълшебно,
като слънце изгряващо.
Аз копнея за твоята целувка,
за усмихнатите очи и ще
пиша и пея за нашата любов.
За нея не важат годините,
за нея няма утро и вечер
тя дълбоко е скътана в нас
в сърцето, в душата ни волна...
© Йонка Янкова Все права защищены