May 3, 2017, 4:18 PM

Волна душа 

  Poetry » Love, Free verse
485 2 12

Нощ след нощ ще копнея за теб.

Остани и не тръгвай.

Ти решавай за любовта.

Аз ще съм жива и днес и утре.

Да, ще копнея до зори,

за твоята нежност,

за твоето докосване.

Ще тръпна в едно с твоите тръпки.

Ще те обичам и чакам,

затова ела пак в нощта,

като видение вълшебно,

като слънце изгряващо.

Аз копнея за твоята целувка,

за усмихнатите очи и ще

пиша и пея за нашата любов.

За нея не важат годините,

за нея няма утро и вечер

тя дълбоко е скътана в нас

в сърцето, в душата ни волна...

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??