18 нояб. 2008 г., 09:40

"Восъчна принцеса" 

  Поэзия
602 0 3

Бяла капчица отронва се...

и още една, и още една...

Топи се тя - принцесата от восък,

топи се под пламъците на страстта.

Огънят докосва нежното й тяло,

скоро ще се разтопи изцяло!

Душата ще отлети във Рая,

оставяйки следа в безкрая!

Губи се нейде тя,

а огънят за последно помилва я.

Мята се той яростен,

че восъчната принцеса,

на любовта му страстна

не е издръжлива,

че погуби своята Дива.

Но така някак си

късно осъзна,

че тя е най-нежната душа,

обичаща го без правила!

Знаейки, че ще се разтопи,

тя пак се опита да го плени!

 

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??