Бяла капчица отронва се...
и още една, и още една...
Топи се тя - принцесата от восък,
топи се под пламъците на страстта.
Огънят докосва нежното й тяло,
скоро ще се разтопи изцяло!
Душата ще отлети във Рая,
оставяйки следа в безкрая!
Губи се нейде тя,
а огънят за последно помилва я.
Мята се той яростен,
че восъчната принцеса,
на любовта му страстна
не е издръжлива,
че погуби своята Дива.
Но така някак си
късно осъзна,
че тя е най-нежната душа,
обичаща го без правила!
Знаейки, че ще се разтопи,
тя пак се опита да го плени!
© Криси Всички права запазени