17 янв. 2009 г., 10:26

Вратата 

  Поэзия » Эротическая
628 0 0

Затвори си очите, любими!
Остави сетивата да водят.
Очертай ми с най-нежните линии
дреха фина от страстни литони!

 

Взимай нежно гърдите ми в шепи
и отпивай божествена сладост!
Аз съм твоята горда богиня,
моят просяк си ти, ничком паднал.

 

Със ръцете обвий ми бедрата
и, достигнал вратата блажена
откъдето се ражда животът,
изненадващо дръзко влез в мене!

 

Не в утроба, в земята си влезнал;
обладал си богинята-майка.
Всичко старо за миг ще изчезне.
Ново време зачеваме. С вяра.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??