15 сент. 2007 г., 11:18

Вратата 

  Поэзия
1209 0 15
Тази врата,за която говоря,
уж е прозрачна,уж е достъпна,
а не успявам да я отворя
и тя не иска да се отдръпне.

Там зад вратата,е всичко красиво,
всичко е лесно,всичко успешно.
Пътят ми стига до там и завива
и се завръща назад безутешно.

Все се надявах-друг да отключи
тази врата и мълчах съкрушена.
Стана ми страшно,когато научих....
Тази врата се намирала в мене.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??